Satsang Jaargroepen

Dit jaar starten er in september weer twee jaargroepen:

  • Bathmen (Nederland) 
  • Gent (België) 

Wat is een jaargroep?

Een jaargroep komt 8 zondagen bij elkaar om helder te ervaren wat leven vanuit vrijheid is. Het verlangen naar vrijheid, rust en liefde, waar we als ik steeds maar naar op zoek zijn, kan niet blijvend vervuld worden binnen ons ik-bewustzijn.  Er is een zachte 'beweging' nodig in ons, een kleine verschuiving van aandacht naar voorbij denken. Dat is veel simpeler dan ons hoofd kan bevatten.

Ontwaken is niet voor watjes hoor je mij regelmatig zeggen. Het ontmoeten van alle emoties lijkt voor het ego een ondoenlijke zaak. Het prachtige ego-systeem is er namelijk om je te laten overleven. Er is een overtuiging dat het anders moet dan het is. Steeds weer is er de verleiding om die gedachten te geloven.

Wil jij je opgeven voor deze jaargroep? Dan nodig ik je uit om regelmatig op Satsang te komen, zodat je weet waar het over gaat.  Mocht je daar toe niet in de gelegenheid zijn, neem dan contact met me op.

Waar zijn de jaargroepen?

Vedic Art is altijd mooi, maar op de plekken die we mogen gebruiken is het helemaal geweldig. Steeds weer ben ik dankbaar en ontroerd dat we hier mogen zijn.

De Rosse ligt in Bathmen, vlakbij Deventer. We hebben een geweldige grote ruimte voor Satsang. Je kunt een rustplek vinden of heerlijk gaan wandelen in de onvoorstelbaar mooie natuur. 

De Rosse
Blankenadijk 2
Bathmen

The Healinggarden ligt in Gent (België). Er is een sprookjesachtige tuin en een heerlijke stille ruimte. 

The Healinggarden 
Klapstraat 133
Sint Martens-Latem 

 

Aanmelden

Meld je aan voor de jaargroep in Bathmen

Meld je aan voor de jaargroep in Gent

Impressies