Nonduale Coaching

Life Coach & Loopbaan Coach

Reading en Meditatie

Nonduale Coaching

Als nonduale coach ben ik naast je, precies daar waar jij bent. Er is niet een bepaalde methode die ik hanteer. Wat nodig is, dient zich vanzelf aan.

Vanuit elke situatie kun je vrijheid gaan voelen, je problemen vanuit een heel ander licht bekijken, op jouw moment, op jouw manier.

Het gaat er in al mijn werk om dat jij kunt ervaren dat je zoveel lichter en vrijer bent dan je hebt gedacht. Het direct ervaren van wat aanwezig is, maakt het zo simpel.

video afspelen

Ook al ervaren we problemen, hier en nu is maar zelden een probleem. Hoe dat werkt laat ik je ervaren in coaching, zodat je een stuk lichter door het leven kan gaan. De emoties die we ervaren zijn voor ons vaak indringend en groot. We denken steeds binnen dezelfde gebaande paden. Door dat te doorzien ontdek je dat wat er gedacht wordt, niet zo belangrijk is.

Bijdrage:

> Individueel nonduaal coaching gesprek: € 95,=


Na een tijdje zakten haar benen in het koele water…
klonk er een schaterlach…
haar ogen glinsteren weer als ze fluistert; …
“zo simpel is het dus” ♡

Reading en Meditatie

Een unieke combinatie met als doel je in korte tijd veel helderheid te verschaffen en rust te ervaren.  In de reading wordt de essentie duidelijk van je kernovertuigingen en je reactie daarop in je energetisch veld. Geen ik-verbeterprogramma, maar zien hoe het in jou werkt. De op maat gemaakte meditatie spreekt opnieuw de rust en helderheid aan in de gebieden die bij jou spelen.

Hoe gaan de reading en meditatie in z'n werk?

In een reading lees ik de essentie van waar het om gaat met betrekking tot je vraag. Of ik lees wat er gelezen wil worden als je geen vraag hebt. Een reading kan live, face to face, zijn, of op afstand. Het maakt voor een reading over het algemeen niet uit of je tegenover me zit of aan de andere kant van de wereld woont. De reading stuur ik zodra ik je energie heb gelezen. Daarmee zet zich vaak al veel in beweging. 

Dan ga ik de reading terug luisteren om vandaar uit een persoonlijke meditatie uit te schrijven. Deze spreek ik dan voor je in op een zo stil mogelijk moment. Gewoonlijk lukt dit binnen een week. Intussen luister jij je reading naar behoefte.

Het werkt zeer effectief en diepgaand op jouw moment, zonder dat het je reis- en gesprekstijd kost. 

De readingen vinden plaats in mijn praktijk, of in The Healing Garden in België, of op afstand gewoon terwijl jij gewoon je werk doet of thuis bent.

Bijdrage:

  • Reading + meditatie: 170,= euro

Reacties van Deelnemers

De helderheid die een paar vragen geven - B.
'Ik kan je niet zeggen hoe bijzonder deze coaching voor me is. Je manier van aanwezig zijn, de helderheid die een paar vragen van jou me geven, wow.' B.

Wat een verademing - M.
'Dat ik goed ben zoals ik ben en simpelweg m'n emoties kan voelen. Dat er niet meer aan mij gepeuterd hoeft te worden. Wat een verademing. Niet simpel, maar wat een verademing.' M.

Kan het zo simpel zijn? - R.
'Kan het zo simpel zijn? dacht ik eerst. Ik wou van dingen af, mezelf veranderen. Je hebt me laten zien dat dat niet gaat lukken en ook niet nodig is. Een stap op het pad van ontwaken. Een pad wat geen pad is, maar voor mij wel zo voelt. Prachtig.' R.

Nonduale Coaching Locatie

In principe vindt de nonduale coaching plaats in mijn praktijk in Enschede. Heb je behoefte aan wandelen, dan wandelen we in de natuur en vindt de coaching buiten plaats.

Woon je in België en heb je behoefte aan een gesprek? Neem dan contact op. Soms is er in een weekend waarin de Satsang jaargroep plaatsvindt ruimte voor een gesprek met jou.

Meld je hieronder aan en betaal direct veilig via iDeal of Bancontact (België)

Je bijdrage verloopt veilig via betaalprovider Mollie.

Makkelijk betalen met iDEAL
0