Coaching

Na een tijdje zakten haar benen in het koele water… klonk er een schaterlach… haar ogen glinsteren weer als ze fluistert; … “zo simpel is het dus” ♡

Wat kun je verwachten in coaching? 

Als coach ben ik naast je, precies daar waar jij bent. Er is niet een bepaalde methode die ik hanteer. Wat nodig is, dient zich vanzelf aan. Vanuit elke situatie kun je vrijheid gaan voelen, je problemen vanuit een heel ander licht bekijken, op jouw moment, op jouw manier.

Het gaat er in al mijn werk om dat jij kunt ervaren dat je zoveel lichter en vrijer bent dan je hebt gedacht. Het direct ervaren van wat aanwezig is, maakt het zo simpel.

Ook al ervaren we problemen, hier en nu is maar zelden een probleem. Hoe dat werkt laat ik je ervaren in coaching, zodat je een stuk lichter door het leven kan gaan. De emoties die we ervaren zijn voor ons vaak indringend en groot. We denken steeds binnen dezelfde gebaande paden. Door dat te doorzien ontdek je dat wat er gedacht wordt, niet zo belangrijk is.

Coachings special

READING & MEDITATIE

Inmiddels al vele readingen met daaruit voortvloeiend een persoonlijke meditatie gedaan. En zoveel positieve reacties.🧡

Het ontstond ergens met iemand in toevalligheid. En omdat het zo direct en ondersteunend werkt en zoveel piekertijd en praatsessies bespaart, gebruik ik steeds meer deze heldere vorm.
In de reading wordt de essentie duidelijk van waar je nu tegen aan loopt. Geen ik-verbeter programma, maar zien hoe het werkt in jou. Daarna maak ik een persoonlijke meditatie waardoor je opnieuw je rust en helderheid wordt aangesproken, ook op die plekken en momenten waarin het lastig is voor jou.
Een unieke combinatie die je vele uren piekeren en praten bespaart. Het ondersteunt je in het dagelijks leven op jouw tijd.
Druk met iedereen met niet met wat goed is voor jou? TIJD voor een afspraak? Juist nu

🧡 met 1 afspraak heb je uren met ondersteuning tot je beschikking.

Hoe dan?

In een reading lees ik de essentie van waar het om gaat met betrekking tot je vraag. Of ik lees wat er gelezen wil worden als je geen vraag hebt.
Een reading reading kan life, face to face, zijn, of op afstand. Het maakt voor een reading over het algemeen niet uit of je tegenover me zit of aan de andere kant van de wereld woont.
De reading stuur ik zodra ik je energie heb gelezen. Daarmee zet zich vaak al veel in beweging. 
Dan ga ik de reading terug luisteren om vandaar uit een persoonlijke meditatie uit te schrijven. Deze spreek ik dan voor je in op een zo stil mogelijk moment. 
Gewoonlijk lukt dit binnen een week. Intussen luister jij je reading naar behoefte.

Het werkt zeer effectief en diepgaand op op jouw tijd., zonder dat het je reis- en gesprekstijd kost. 

Je bijdrage is 160 euro voor maandenlange ondersteuning.

De readingen vinden plaats in mijn praktijk, of in The Healing Garden in België, of op afstand gewoon terwijl jij gewoon je werk doet of thuis bent.

 

Waar is de coaching? 

In principe vindt de coaching plaats in mijn praktijk in Enschede. Heb je behoefte aan wandelen, dan wandelen we in de natuur en vindt de coaching buiten plaats.

Woon je in België en heb je behoefte aan een gesprek? Neem dan contact op. Soms is er in een weekend waarin de jaargroep plaatsvindt ruimte voor een gesprek met jou.

Wat kost een coachgesprek? 

Individueel tarief  85 euro excl. btw per sessie.
Zakelijk tarief  145 euro per sessie en 185 euro ex.btw,inclusief verslaglegging
Trajecten van 5 of 10 sessies zijn mogelijk, prijs op aanvraag. 

Reacties van deelnemers

'Ik kan je niet zeggen hoe bijzonder deze coaching voor me is. Je manier van aanwezig zijn, de helderheid die een paar vragen van jou me geven, wow.' B.

'Dat ik goed ben zoals ik ben en simpelweg m'n emoties kan voelen. Dat er niet meer aan mij gepeuterd hoeft te worden. Wat een verademing. Niet simpel, maar wat een verademing.' M.

'Kan het zo simpel zijn? dacht ik eerst. Ik wou van dingen af, mezelf veranderen. Je hebt me laten zien dat dat niet gaat lukken en ook niet nodig is. Een stap op het pad van ontwaken. Een pad wat geen pad is, maar voor mij wel zo voelt. Prachtig.' R.