Skip to content

Coaching

Na een tijdje zakten haar benen in het koele water… klonk er een schaterlach… haar ogen glinsteren weer als ze fluistert; … “zo simpel is het dus” ♡

Wat kun je verwachten in coaching?

Als coach ben ik naast je, precies daar waar jij bent. Er is niet een bepaalde methode die ik hanteer. Wat nodig is, dient zich vanzelf aan. Vanuit elke situatie kun je vrijheid gaan voelen, je problemen vanuit een heel ander licht bekijken, op jouw moment, op jouw manier.

Het gaat er in al mijn werk om dat jij kunt ervaren dat je zoveel lichter en vrijer bent dan je hebt gedacht. Het direct ervaren van wat aanwezig is, maakt het zo simpel.

Ook al ervaren we problemen, hier en nu is maar zelden een probleem. Hoe dat werkt laat ik je ervaren in coaching, zodat je een stuk lichter door het leven kan gaan. De emoties die we ervaren zijn voor ons vaak indringend en groot. We denken steeds binnen dezelfde gebaande paden. Door dat te doorzien ontdek je dat wat er gedacht wordt, niet zo belangrijk is.

Waar is de coaching? 

In principe vindt de coaching plaats in mijn praktijk in Enschede. Heb je behoefte aan wandelen, dan wandelen we in de natuur en vindt de coaching buiten plaats.

Woon je in België en heb je behoefte aan een gesprek? Neem dan contact op. Soms is er in een weekend waarin de jaargroep plaatsvindt ruimte voor een gesprek met jou.

Wat kost een coachgesprek? 

Individueel tarief  85 euro excl. btw per sessie.
Zakelijk tarief  185 euro excl. btw  per sessie.
Trajectmogelijkheden van 5 of 10 sessies zijn mogelijk, prijs op aanvraag. 

Reacties van deelnemers

'Ik kan je niet zeggen hoe bijzonder deze coaching voor me is. Je manier van aanwezig zijn, de helderheid die een paar vragen van jou me geven, wow.' B.

'Dat ik goed ben zoals ik ben en simpelweg m'n emoties kan voelen. Dat er niet meer aan mij gepeuterd hoeft te worden. Wat een verademing. Niet simpel, maar wat een verademing.' M.

'Kan het zo simpel zijn? dacht ik eerst. Ik wou van dingen af, mezelf veranderen. Je hebt me laten zien dat dat niet gaat lukken en ook niet nodig is. Een stap op het pad van ontwaken. Een pad wat geen pad is, maar voor mij wel zo voelt. Prachtig.' R.