Wat doet het NEW Nieuw Energetisch Werk voor jou?

Wat doet het NEW – Nieuw Energetisch Werk voor jou?

Om kort te gaan,  het ‘oude’ energetische werk richtte zich op het verbeteren van je ik-systeem.
In het Nieuw Energetisch Werk gaat het er niet om wat er in je energetisch veld trilt, maar het gaat er om je te richten op het veld waarin het trilt. Je bent dus niet meer bezig om iets aan jezelf te verbeteren, hooguit te herkennen. Het werk is bedoeld om je meer en meer de lichtheid te laten ervaren die je bent. Het is geen “ik-verbeter-programma”, maar ondersteunt je om de aandacht te verleggen naar de lichtheid die je werkelijk bent.
Zoals er een aandacht verschuiving is van ik-bewustzijn naar Waarneming, zo kun je ook je aandacht verleggen van je mens ervaring als materie naar je je menservaring in z’n lichtste vorm, namelijk Zijn.

 

Waarom je aandacht naar de hoogste trilling?

In de loop van de jaren van Satsang geven, werd het helder dat veel mensen blijven steken bij ervaringen van ruimte voelen, in plaats van blijvend aanwezig zijn in Bewustzijn (Gewaarzijn, waarneming, onbenoembare, stilte). Niet omdat ze bang zijn, maar omdat ze steeds opnieuw mee gaan met de triggers van de patronen en overtuigingen. Triggers die soms af gaan zonder dat je je dat bewust bent.  Als we in ons lichaam aanwezig kunnen zijn in alle omstandigheden, niet meer onbewust en bewust moeten vluchten van emoties, dan kunnen we de vrijheid meer en meer ervaren.

 

Krachtig aanwezig in jezelf

Als mens hebben we de neiging om weg te gaan van onze emoties en er vooral veel over te denken en te praten.  In Satsang ga je naar de emotie toe en ga je ontdekken dat er geen monsters zijn die je niet aan kunt, maar dat het in de kern rust en ruimte is.  Maar er zijn ook triggers die af gaan en steeds terug komen. Triggers die onbewust zijn en triggers die bij je patronen horen. Die lijken je steeds weer mee te nemen naar je ik-ervaren.  Op het moment dat je jezelf kent als een licht ervaringsveld (trilling van andere frequentie), waarin die triggers komen en gaan, kom je meer vrij van de terugkerende triggers. Ook voel je meer en meer dat licht leven ook fysiek licht leven is. Niet zwevend, juist niet, maar krachtig en aanwezig in het moment. Als we leren aanwezig te zijn in onszelf, kunnen we beter naar het leven luisteren en de schoonheid van leven ervaren.

Hoe heerlijk zou het zijn als je in je rustige zachte kracht kunt blijven, ongeacht de omstandigheden? Je kunt jezelf ondersteunen om dit echt te gaan ervaren.

 

Nu gratis kennismaken!

Wil je eerst kennismaken en ervaren wat het energetisch werk voor jou kan doen? Ontvang dan GRATIS het eerste deel van week 1. Een audio met een meditatie om een begin te maken met het gronden in je lichtheid.

0