Niet gebruikelijk, maar het werkt zo grondend en krachtig

Nee het is/was niet gebruikelijk om in het ontwaken energetisch werk als ondersteuning te gebruiken.

Dit Nieuwe Energetische Werk werkt echter totaal anders dan het bekende energetische werk!  Het gaat om je aandacht richten op de lichtheid die je bent, de koker waardoor je als mens kijkt herkennen en niet meer mee gaan in de triggers. Het gaat niet om je verhaal, maar om het herkennen van je ingesleten ik-bewegingen. Er is niets fout aan je ik-bewegingen, het hoort bij je ik-bewustzijn. Je hoeft niet meer mee in die herhalende sterke emotie, je hoeft er ook niet vanaf. Je bent oké zoals je bent.
Maar hoe blijf je in helderheid als de emotie zo sterk is vaak?

 

In het ontwaken niet steeds terug vallen in je triggers, we kennen het allemaal…

Als we in bewustzijn ‘verschuiven’ van ik-bewustzijn naar Zijns-bewustzijn, blijven we gelukkig nog steeds ons lijf ervaren. Juist het ervaren van lichaam trekt onze aandacht zo makkelijk weer binnen het ik-bewustzijn.
In het ervaren van lichaam zit ook het ervaren van de meer subtiele en meer onbewuste energie. En juist daar worden onze triggers naar angst, verdriet, machteloosheid, woede enzovoort zo duidelijk.
Die onbewuste triggers helder krijgen en aanwezig blijven maakt het wakker leven zo bijzonder. De aandacht verleggen van materie (zwaarte) naar de lichtheid die je werkelijk bent, maakt dat het ontwaken niet alleen een weten of kennen meer is, maar een diep aanwezig zijn in die lichtheid in alle omstandigheden.

Het mysterie van mens zijn is niet alleen dat we ontdekken dat we ruimte zijn, dat is misschien de eerste ontdekking. Maar de diepere ontdekking is dat we in die ruimte ons mens zijn, de dualiteit ervaren en hoe prachtig dat werkt. Dat is zo een wonderbaarlijke en magische shift in bewustzijn.

 

Het NEW Nieuwe Energetische Werk

Het Nieuwe Energetische werk is een aandachtshift van aandacht voor je triggers, naar aandacht naar helder aanwezig blijven terwijl die triggers er in aanvang zijn in je gewone dagelijks leven. Dat is de rijkdom van dit Nieuwe Energetische Werk. Wat eigenlijk geen werk is, maar net als ’t ontwaken op bewustzijnsniveau een doen zonder doen. Het anders richten van je aandacht is in aanvang een onwennige beweging voor het ik. Het luisteren en toelaten van de meditatie en het energiewerk, maakt dat je meer en meer je lichtheid gaat ervaren, in elke situatie.

 

Voor wie is NEW?

Het NEW Nieuw Energetisch Werk is ontwikkeld voor de mens die de helderheid van het ontwaken ervaart en zich toch steeds als aan een elastiek terug getrokken voelt in steeds hetzelfde drama (soms in een nieuw jasje, maar steeds de herhaling van een diep patroon)

Herken je dat gevoel dat je steeds terug lijkt te vallen, dat je emoties afgaan en je onvermijdelijk lijkt mee te gaan? Steeds weer naar die ik-ervaring en dat dan weer heel lastig vinden? Dan is dit Nieuw Energetisch Werk zo waardevol.
Door je aandacht steeds te verleggen naar de hoogste trilling raak je gewend aan het ervaren van je fysiek in die lichtheid die het eigenlijk is, je thuis.

 

Wat is er NEW aan Nieuw Energetisch Werk?

Het bekende energiewerk is eigenlijk een ik-verbeterprogramma en die aandacht geven aan het ik, is niet meer aan de orde binnen het ontwaken natuurlijk, dacht ik.  Dus niets in mij was nog bezig met energiewerk.
Maar in de loop der jaren van Satsang geven, zag ik steeds meer mensen op een soort van drempel blijven hangen in het ontwaakproces, namelijk het weten, kennen, maar niet ervaren in het dagelijks leven. En zo ontstond het Nieuw Energetisch Werk in mij, die aandachtverschuiving op het energetisch vlak, van materie naar lichtheid. Het begon met de cursus Thuis in je Energetisch Veld. Een cursus die z’n waarde heeft bewezen in de loop der jaren. Een ondersteuning in een stevige shift in ontwaken, om zelfrealisatie te leven i.p.v. te kennen.

Opdat je rust vindt, je lijf vol-ledig belichaamt zodat de lichtheid geleefd kan worden in het gewone.

De cursus heb ik inmiddels opgenomen in een studio en kun je online volgen op je eigen tempo en tijd. Klik hier voor meer informatie.

Nu gratis kennismaken!

Wil je liever eerst kennismaken? Ontvang dan GRATIS het eerste deel van week 1. Een audio met een meditatie om een begin te maken met het gronden in je lichtheid.

0