In all the daily life noise there is a never ending silence

Het is zo levendig stil in mij. 

Deze week was de laatste avond van de pilot ” Thuis in je energetisch veld”, een cursus die ineens in mij ontstond en waar zich 18 mensen voor aangemeld hebben binnen een paar dagen.
Wat een prachtige reis was dat met 2 groepen van 9 mensen die zo diep hebben ervaren wat het doet als je thuis raakt in je energetisch veld en de lichtheid kunt ervaren. Dan is ontwaken niet alleen een ervaring van bliss, maar blijf je meer en meer aanwezig in de lichtheid in je lijf, zodat je steeds minder mee gaat met de triggers van het ik. 
Een deelnemer zei: ” Wow, nu werk ik al zo lang met energie, maar dit is een heel ander level, nieuw.” En dat is het ook voor mij, na 20 jaar energetisch werker te zijn geweest.De stilte, zo zacht, zo open en licht, terwijl we dansen en lachen, praten en al onze menselijke dingen doen… is er altijd.
Het is wat je bent en kunt LEVEN.

0