I Wish you

 

I wish you  …..

Ja wat wens je elkaar eigenlijk? Wat wens je jezelf als je dat zegt?
Een beter jaar dan 2020?  Veel van ons hopen het.
Maar hoe weten wij of 2020 wel zo een fout jaar is? Kijk maar eens terug in je leven, waren de meest pijnlijke momenten misschien niet ook een zegening of op z’n minst een uitnodiging tot bij jezelf komen?

Veranderingen gaan vaak gepaard met pijn, onrust en schuren van meningen en emoties. Als we één ding hebben kunnen zien, dan is het wel dát. Tussen mensen kwam veel op scherp te staan en staat het nog. Wat eigenlijk betekent dat er iets in jezelf op scherp is komen te staan.
En als je dat ziet, dan is het binnen het ontwaken nooit de bedoeling dat je dat buiten je blijft projecteren, maar dat je naar je emotie toe gaat. (zie m’n You Tube kanaal voor video’s hierover)

Het was een jaar waarin we geraakt werden, bang werden, gefrustreerd. Maar voor velen was het ook vooral een mogelijkheid om uit te rusten. Een jaar waarin je je grenzen voelde, aan moest geven. Maar ook het jaar waarin je zicht kreeg op dat je het roer misschien wel om wilt gooien. Dat het niet meer verder kan zoals het gaat, een verandering voelt, maar nog geen idee hebt hoe en wat, maar wel DAT.

Misschien hoeft het geen beter jaar te worden, maar kunnen wij gaan Zijn in hoe het is. Dat we de uitnodiging nog dieper kunnen ervaren en beantwoorden. De diepe uitnodiging die in elke ‘situatie’ in je leven zit, namelijk …. Ontdek hoe LEVEN werkelijk in elkaar zit. Verhuis als het ware naar die lichtheid, dat zien hoe jouw specifieke ik-systeem werkt en er enorm van gaan houden vanuit rust en ruimte.

Want…wat wil je echt?
Korte termijn vervullingen en weer door zoals je deed, zoals het ging?
Voel het eens in jezelf… wat wil je echt?
Want was het nou echt zo goed in de tijd voor de afstand, de regels en de mondkapjes? Had je echt zo goed contact met je familie, vrienden en werk dat het je vervulde? Was je vervuld en tevreden?
Wil je terug naar iets waar een aantal dingen fijner waren, maar waar geen blijvende vervulling te vinden was?

Of willen we dat we aanwezig kunnen zijn in alle openheid en eerlijkheid, in contact met onszelf en daarmee met rust en liefde. Wees eerlijk naar jezelf en ga voorbij aan de eerste wens dat alles weer normaal wordt …. Wat wil je echt.

I wish you …. Nu en in 2021 dat je kunt ZIJN in jezelf en het leven gaat zien zoals het werkelijk is. Vrij in alle omstandigheden. Niet Vrij om te doen wat het IK een betere optie lijkt. Maar vrij van hoe het IK naar omstandigheden kijkt. Naakt en eerlijk naar jezelf.

I wish you a happy New Now and the guts to stay there .

Rita

0