Skip to content

Wat is Vedic Art?

Vedic Art is schilderen in alle vrijheid. Via 17 fases herinner jij je wie je werkelijk bent. Je hoeft niet te kunnen schilderen. Het gaat niet om prestatie, jij geniet van wat jij doet.

Iedereen is creator, je bént creatie. Vijf dagen volg je jouw creatieve stroom. Wat zo ontwapenend is aan Vedic Art, is dat het je zo laat ervaren dat jij helemaal goed bent zoals je bent. Dat ervaar je door de dagen heen, door de teksten, de energie, door het schilderen in alle vrijheid. Je komt in het gebied voorbij alles wat je geleerd hebt: daar waar je vrijheid ervaart.

De 17 fases nemen je niet alleen mee in het schilderen, ook in het dagelijkse leven ga je meer en meer herkennen wie je werkelijk bent. Er is geen ervaring met schilderen nodig, er is niets waaraan je moet voldoen. Er is geen enkele beoordeling of zelfs maar opmerking over wat er door jou geschilderd wordt. Het is geen therapie. In de schilderruimte wordt geen ‘social talk’ gehouden.

Vedic Art is het genieten van de ruimte om te spelen en te creëren. Kijken wat zich aandient, zonder er een verhaal van te maken. De Vedic Art kent een basiscursus, vervolgcursus en verdiepingscursussen. Ze volgen elkaar op. Je komt steeds dieper in je rust en plezier. Je kunt de basis-  en de vervolgcursus vaker doen, zonder dat je het gevoel hebt te herhalen. Je beleeft de vrijheid steeds opnieuw en dieper.

Er zijn 4 cursussen, die je steeds verder meenemen in het leven genieten, het Zijn, in Ontwaken, in je vrij voelen.
Vedic Art Basiscursus
Vedic Art Vervolgcursus
Vedic Art Back to the point 
Vedic Art 6 Vedanga's

Er is geen beter of verder, je kunt de basiscursus herhalen en steeds ook weer verdiepen en verlevendigen. Je blijft je verwonderen over de schoonheid van Vedic Art, van leven, van jou !

Waar is de Vedic Art?

In zowel Bathmen (Overijssel) als in Gent (België) worden de Vedic Art cursussen gegeven.

Reacties van deelnemers

'Ik had gehoopt dat het zo zou zijn, maar ik dacht dat het niet kon, en hier kan het gewoon. Ben er stil van.' D.

'Wat een heerlijke week, kunnen we hier niet blijven?' M.

'Vedic Art is ontroerend, inspirerend, verdiepend en vooral ongrijpbaar mooi. Wat een ervaring, eigenlijk zijn er geen woorden voor.' G.