Cursus Thuis in je energetisch veld 

Na een pilot, die heel enthousiast is ontvangen door de 18 deelnemers, hebben we nu ook een mogelijkheid gevonden om de cursus nog een keer te gaan geven. 
Waarom een cursus als je niets hoeft te doen omdat je Gewaarzijn al bent?
Er is ook niets te doen, maar voor de persoon is dat niet de ervaring. Juist het energetische veld waar we de triggers zo direct voelen, neemt ons steeds mee in het ik-bewustzijn. Deze cursus zit heel dicht op de ik-ervaring, maar gaat niet mee in ‘t ik-bewustzijn. Het richt simpel weg de aandacht op de hoogste trilling die je bent en hoe je energetisch veld zich daarop aan kan passen en de ik-ervaring steeds minder ‘trekt’.
Geen ik-verbeterprogramma, maar een aandachtverschuiving in het energetische veld dat je bent, zodat je meer en meer in lichtheid kan blijven, wat er ook verschijnt.

Wat kun je verwachten

Elke cursusavond bestaat uit 3 onderdelen.

*Je krijgt handvatten om je energetisch veld te onderhouden , waardoor je steeds makkelijker voorbij kan gaan aan de triggers van de emoties. Je raakt meer en meer thuis in je hoogste frequentie, de lichtheid. 

* Er is een oefening waarbij je overtuigingen en patronen bewuster worden en in lichtheid laten zijn.

* Er is een meditatie liefdevolle voor elk chakra waarin alle gebieden in je veld met elkaar in lichtheid verbonden worden. Voelen en denken zijn geen twee gebieden meer.

Enkele reacties van deelnemers aan de pilot
Nelleke: Dankjewel nogmaals Rita voor het leiden van de aandacht naar het licht! Onvergetelijke cursus en echt een aanrader 
Anja : Mooi omschreven Rita! Precies zo heb ik het ervaren  😊 Echt een aanrader deze cursus!   
Angelique: Zo blij dat ik er bij was. Het was mooi en elke avond voelde als thuiskomen, echt Thuiskomen in dat wat ik ben. En wat het mooie is, het resoneert zo door in mijn dagelijks leven. Vrij kunnen leven, omdat dat is wat je bent.  
Rene: Geweldig om de pilot mee te mogen doen! Veel lichtheid mogen ervaren en te kunnen zijn in het moment  🙂 Aanrader

Carole: Heel fijne en lichte cursus om dichtbij jezelf te blijven in de veelheid van alledag.
Nannie :  Daadwerkelijk ervaren wat energetisch aanwezig zijn is! Lichtheid en volop in het hier en nu! Ik gun het iedereen dit te ervaren!

Maria: Dichter bij mezelf kunnen zijn in het hier en nu, waardoor ‘de ruis van alledag’ waar we vaak in verstrikt raken minder en minder belangrijk wordt. Een hele mooie ervaring!

Het lijkt wel een beetje reclame, maar het is vooral het delen van enthousiasme 😊

Place to be

Lage Bothofstraat 416
Enschede

Data, tijd en bijdrage

Maandagavonden

5 , 12, 19, 26 november
3, 10, 17 december
7 januari

Aanvang    19.30  uur
Einde         21.30  uur

Bijdrage is 240,-- excl. btw