Satsang - Nondualiteit - Zelfrealisatie

Nondualiteit - Satsang bijeenkomsten en retraites

 Satsang Agenda

SATSANG
BIJEENKOMSTEN
RETRAITES

Rita geeft inloopavonden, dag bijeenkomsten en meerdaagse retraites op locaties in Bathmen (Nederland) en Gent (België).

OVER
SATSANG
NONDUALITEIT
ZELFREALISATIE

Als je hier bent volg je waarschijnlijk een diepe roeping in jeZelf. Wat is Nondualiteit en Zelfrealisatie eigenlijk?

SATSANG
AGENDA

Een overzicht van de komende inloopavonden, bijeenkomsten en retraites in Nederland en Belgie

Wat is Satsang?

Vrij willen zijn is één ding, vrijheid ervaren is het doorzien van alles wat je wilt en niet wilt. Vrijheid is het doorzien van het Ik-systeem dat eerst iets bestempelt als een probleem en dan probeert het op te lossen. Je gaat zien dat iedereen z'n eigen manier heeft waarop hij naar de wereld kijkt, dat het geen waarheid bevat, maar slechts bepaald wordt door jouw patronen en overtuigingen. 
Wil jij ervaren dat je zoveel ruimer bent dan dat deel wat steeds de leiding wil nemen over je leven? Werkelijk vrijheid ervaren?

Het is het volgen van onze gedachten en het vermijden van onze gevoelens die maakt dat we lijden. Je verlangen naar vrijheid, naar ruimte, naar rust, naar écht Leven doet je vaak naar Satsang komen. Diep van binnen weten we dat we vrij zijn. 

In Satsang ga je dieper en dieper ervaren dat je vrij bént.

Rita over Ontwaken

In deze video neemt Rita je mee over wat Waarheid is, de uitnodiging van Ontwaken en nondualiteit

Satsang agenda

04 - 07- 08 -Satsang retraite- Bathmen

24-01-21 Inloopmiddag - Ramsel

Satsang bijeenkomsten

Rita geeft bijeenkomsten in verschillende vormen. Op de inloop bijeenkomsten kan iedereen kennismaken met Satsang en Nondualiteit, op de dagbijeenkomsten kan je je een hele dag verder verdiepen. Er is ook een jaargroep die een jaar lang maandelijks bij elkaar komt. Periodiek worden retraites van meerdere dagen gehouden, deze zullen apart aangekondigd worden. Alle bijeenkomsten en retraites kan je in de satsang en nondualiteit agenda vinden.

Satsang inloopbijeenkomst

Op de inloopbijeenkomst is iedereen welkom die kennis wil maken met Satsang en Nondualiteit. Er zijn inloopbijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland en België, zie de agenda.

  • Inclusief: koffie, thee
  • Bijdrage: zie agenda (je betaalt aan de zaal)
  • Voor de inloopbijeenkomst graag hieronder aanmelden.
Impressie van een inloopbijeenkomst, deze worden op verschillende locaties in Nederland en België georganiseerd. Ervaren wat nondualiteit is? Kom dan eens lang op een nondualiteit inloopdag

Satsang dagbijeenkomsten

Maandelijks is er een dagbijeenkomst zodat je kennis kunt maken met Satsang en Nondualiteit. Dit zijn dagen waarop het samen zijn in waarheid de leidraad is. Door Satsang, stilte, overdracht en meditatie ervaar je wat het is om het denken te zien in plaats van te zijn.

De dagen zijn voor iedereen die dit aanspreekt. Soms weet je helemaal niet wát het is, maar wel dát je er moet zijn. Wees welkom. Gun jezelf de ervaring. Ben je al langer bekend met Satsang, nondualiteit of ontwaken, kom dan gerust om meer vertrouwd te raken met leven vanuit vrijheid.

  • Inclusief: koffie, thee
  • Bijdrage: zie agenda
Rita Bouwman in gesprek met een van de deelnemers van een dagbijeenkomst over nondualiteit. De dagbijeenkomten worden op verschillende locaties in Nederland en België georganiseerd. Ervaren wat nondualiteit is? Kom dan eens lang op een nondualiteit dagbijeenkomst.

Satsang jaargroep

Voor iedereen met een diepe roeping en toewijding is er de jaargroep. Een jaar lang komt deze groep elke maand een dag bij elkaar (in totaal 8 dagen). Er zijn jaargroepen in Nederland en België.

Het verlangen naar vrijheid, rust en liefde, waar we als ik steeds maar naar op zoek zijn, kan niet blijvend vervuld worden binnen ons Ik-bewustzijn.  Er is een zachte 'beweging' nodig in ons, een kleine verschuiving van aandacht naar voorbij denken. Dat is veel simpeler dan ons hoofd kan bevatten.

Ontwaken is niet voor watjes hoor je mij regelmatig zeggen. Het ontmoeten van alle emoties lijkt voor het ego een ondoenlijke zaak. Het ego-systeem is er om je te laten overleven. Er is een overtuiging dat het anders moet dan het is. Steeds weer is er de verleiding om die gedachten te geloven.

Wil jij je opgeven voor de jaargroep? Dan nodig ik je uit om eerst een aantal keer op Satsang te komen, zodat je weet waar het over gaat.

  • Inclusief: koffie, thee
  • Bijdrage: € 795,= (8 dagen)
Praten over nondualiteit, lekker buiten in de zon! Rita Bouwman in gesprek met een van de deelnemers van een jaargroep. Er is een jaargroep in Nederland (Bathmen) en België (Gent). Een diepe ervaring van Zijn en nondualiteit.

Informatie en historie

Rita Bouwman tijdens een bijeenkomst over nondualiteit..

In je zoektocht ben je vast veel woorden en beschrijvingen zoals nondualiteit, advaita en zelfrealisatie tegengekomen. Om mijn insteek en visie in de juiste context te plaatsen vind je hieronder deze veel gebruikte woorden met mijn visie en over wat ik wel en niet doe.

Wat is Satsang?

Wat is nondualiteit?

Wat is Advaita?

Wat is Zelfrealisatie?

Wat is Zijnsorientatie?

Mijn leraren

In mijn zoektocht naar Bevrijding / Zelfrealisatie / Nondualiteit ben ik bij verschillende bekende leraren geweest. Allemaal 'wijzen' ze op hun eigen prachtige manier naar 'Dat' wat altijd stil en onaangeroerd in jeZelf verborgen ligt.

Gangaji

Eli Jaxon-Bear

Mooji

Rupert Spira

Papaji - Sri H. W. L. Poonja

Ramana Maharshi

Nu inschrijven voor Satsang

Meld je hieronder aan en betaal direct veilig via iDeal of Bancontact (België)

Je bijdrage verloopt veilig via betaalprovider Mollie.

Makkelijk betalen met iDEAL

Satsang locaties

De bijeenkomsten worden gegeven op locaties in Nederland en België. Kom eens langs om kennis te maken met Nondualiteit!

Satsang Nederland

Locatie Bathmen

De Rosse
Blankenadijk 2
Bathmen (Overijssel)
Nederland

Locatie Enschede

Yogacentrum De Bron
De Klomp 120-101
7511 DJ Enschede
Nederland

Satsang België

Locatie Sint Martens-Latem

The Healinggarden
Klapstraat 133
Sint Martens-Latem (bij Gent)
België

Rita Bouwman

Nondualiteit - Zelfrealisatie - Nondualisme - Advaita